Hallo daar,
Deze weblog maken we in de eerste plaats voor onszelf. U kent dat wel. U nodigt volk uit om te komen eten en de inspiratie is op. Er is altijd de mogelijkheid om de kookboeken te doorzoeken naar iets nieuws, maar iets voor de eerste keer uitproberen voor een al dan niet kritisch publiek, houdt veel risico’s in. Dan maar in ons geheugen graven naar een gerecht dat we al eens eerder smakelijk op een bord gekregen hebben. Het geheugen laat ons dan meestal in de steek. Als we al op een recept komen, hoe deden we dat dan ook alweer? Uit welk kookboek kwam dat? Wat hebben we veranderd nadat het de eerste keer toch niet helemaal naar onze zin was?
Dus dachten wij, als we nu eens al onze succesvolle recepten in een weblog gieten, met veel, heel veel trefwoorden erbij, dan kunnen we in de toekomst die problemen vermijden. En waarom deze pareltjes van de culinaire kunst (ahum) dan niet delen met de wereld?
Vandaar dus deze weblog.
Wat een goed idee! Heel herkenbaar. AH kookschrift is slechts AH, overal bookmarks, etc.
Ik ga dit ook proberen!